27 Nisan 2024, Cumartesi

Yıkımın boyutu gözler önüne serdi

Yıkımın boyutu gözler önüne serdi

Kahramanmaraş'ın deprem öncesi ve sonrası görüntüleri yıkımın boyutunu gözler önüne serdi

İki büyük depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, felaketten önce ve sonrasında kentin işlek caddelerinde havadan çekilen görüntüler yıkımın boyutunu gözler önüne serdi. Şehir peş peşe gelen depremlerin ardından enkaza dönüşmüş durumda.

 

Depremlerden en çok etkilenen Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde çok sayıda bina yıkıldı. Kahramanmaraş genelinde binlerce insanın ölümüne neden olan depremler, özellikle kentin iki önemli caddesi olan Azerbaycan ve Trabzon bulvarındaki çok katlı binaları yıktı.

DEPREM YIKTI GEÇTİ

12 Şubat Stadı'nın da bulunduğu Şazibey Mahallesi, depremin yıkıcı etkisini hisseden yerleşim yerlerinden biri oldu. Stadın çevresindeki binalar, peş peşe meydana gelen depremlerde enkaza dönüştü. Atatürk Meydanı'na yakın tarihi Ulu Cami'nin de minaresi şiddetli sarsıntıda devrildi.

 

500 YILLIK ULU CAMİ'NİN MİNARESİ DEVRİLDİ

Şazibey Mahallesi stadyum çevresi, Azerbaycan ve Trabzon caddeleri ile tarihi Ulu Cami'nin deprem öncesi ve sonrası havadan kaydedilen görselleri, Türkiye'yi yasa boğan felaketin boyutunu göstermiş oldu.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kahramanmaraş Azerbaycan Trabzon Deprem Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.