28 Nisan 2024, Pazar

Yayınlayacak mısınız sayın bakanım?

Yayınlayacak mısınız sayın bakanım?

Hastanede saldırıya uğrayan kadın doktor Bakan Koca'ya böyle seslendi: Yayınlayacak mısınız sayın bakanım?

 

Mersin'de çalıştığı hastanede iki kişinin saldırısına uğrayan kadın doktor, sosyal medya hesabından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sitem etti. Bakan Koca'nın yeni yıl paylaşımlarına göndermede bulunan şiddet mağduru doktor "Yılın ilk sağlıkta şiddet olayını da yayınlayacak mısınız sayın bakanım?" dedi.

 

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapan doktor Tuğba K. poliklinikte hasta muayene ettiği sırada iki kişinin odaya girmesinin ardından çıkan tartışma sonucu saldırıya uğradı. Olayın ardından gözaltına alınan 2 zanlı, ev hapsi tedbiriyle serbest bırakıldı.

 

"BUNU DA YAYINLAYACAK MISINIZ SAYIN BAKANIM?"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan doktor Tuğba K. ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı yeni yıl paylaşımlara atıfta bulunarak isyan etti. Doktor, paylaşımında "Yılın ilk sağlıkta şiddet olayını da yayınlayacak mısınız sayın bakanım? Poliklinikte hastalarıma bakarken darp edildim. Hastalarıma hizmet vermeye çalışırken." ifadelerini kullandı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Mersin Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.