27 Nisan 2024, Cumartesi

 Yarın okullar tatil mi?Tatil olan iller belli oldu

 Yarın okullar tatil mi?Tatil olan iller belli oldu

16 Ocak Çarşamba günü tatil olan iller belli oldu!

Yurt genelinde kar yağışlarının etkili olmasının ardından okulların tatil edilmesiyle ilgili haberler gelmeye başladı. Bazı bölgelerde aniden bastıran kar yağışının ardından ulaşımda aksamalar yaşandı. Bugün yurdun bazı kesimlerinde okullar tatil edildi. Öğrenciler ve veliler internet üzerinden "Okullar tatil mi" sorusunu sıkça araştırıyor. Peki yarın "16 Ocak Çarşamba" hangi illerde okullar tatil? Kar tatili olan iller!

Bugün yurt genelinde etkisini gösteren kar yağışları bazı bölgelerde hayatı olumsuz yönde etkileme devam ediyor. Ani bastıran kar yağışlarının ardından bazı bölgelerin valilikleri tatil haberi vermeye başladı. Tatil haberlerinin ardından internet üzerinden araştırmalar devam ediyor. Peki okullar tatil mi? 16 Ocak çarşamba hangi illerde okullar tatil?

Bitlis merkez ve bağlı köylerde eğitime bir gün ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları ve yoğun kar nedeniyle il merkezi ve bağlı köylerdeki okullarda yarın eğitime ara verildiği bildirildi. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

BİNGÖL

Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kar yağışının kent genelinde etkisini sürdürdüğü belirtildi. Merkez ve tüm ilçelerdeki tüm okullarda çarşamba günü 1 gün süreyle eğitime ara verildiği kaydedilen açıklamada, kamu çalışanı engelli ve hamilelerin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

KAHRAMANMARAŞ

Yoğun kar yağışının görüldüğü Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde bugün ve yarın olmak üzere eğitime 2 gün süreyle ara verildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Çarşamba tatil Yurt genelinde kar yağışları Okul

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.