27 Nisan 2024, Cumartesi

Yarın akşama kadar sürecek!

Yarın akşama kadar sürecek!

 Meteoroloji'den son dakika hava durumu ve sağanak yağış uyarısı var! Yarın akşama kadar sürecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yurt geneline ilişkin son dakika hava durumu ve sağanak yağış uyarısı geldi. Ülkemiz genelinde belirli bölge ve illerde sağanak yağışların etkisi sürerken 'Bugün hava nasıl olacak?' sorusunun yanıtı da oldukça merak ediliyor. Önümüzdeki 5 güne ilişkin hava durumu ve sıcaklık raporunu resmi internet sitesi üzerinden duyuran MGM, Orta ve Doğu Karadeniz başta olmak üzere birçok ilimizi uyardı. Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve heyelan tehlikesine de dikkat çeken Meteoroloji, yağışların yarın akşama kadar süreceğini belirtti. Sizler için hazırladığımız haberimizin detaylarından Meteoroloji'nin son dakika hava durumu ve sağanak yağış uyarısı hakkında fikir sahibi olabilir, önümüzdeki 5 güne ilişkin sıcaklık değerlerini tablo tablo hızlı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden art arda son dakika hava durumu ve sağanak yağış uyarıları gelmeye devam ediyor. Batı bölgelerinde etkisini kaybeden ve yurdun Doğu kesimlerine doğru kayan sağanak yağışlar, gündelik hayatını olumsuz yönde etkileyebiliyor. Bu doğrultuda, 'Bugün hava nasıl olacak?' sorusunun yanıtı en çok merak edilenler arasında öne çıkıyor. Hal böyle olunca, Meteoroloji de önümüzdeki 5 güne ilişkin beklediği sıcaklık değerlerini resmi internet sitesi üzerinden kamuoyu ile paylaştı. Orta ve Doğu Karadeniz ile birçok il için gök gürültü sağanak yağışlara dikkat çeken kurum, oluşabilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve heyelan tehlikesine karşı vatandaşların tedbirli olmasını istedi.

YAĞIŞLAR NE KADAR SÜRECEK?

Sizler için hazırladığımız haberimizin detaylarından Meteoroloji'nin son dakika sağanak yağış ve hava durumu uyarısı hakkında bilgi edinebilir, bölge bölge önümüzdeki 5 güne ilişkin sıcaklık değerleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

YARIN AKŞAMA KADAR SÜRECEK!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, bugün akşam saatlerinden yarın saat 18.00'e kadar ülkenin kuzey ve iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu olacak.

Orta ve Doğu Karadeniz ile Ankara, Sivas, Erzincan, Erzurum, Ardahan ve Kars çevrelerinde görülecek yerel yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması beklenirken, diğer yerlerin az bulutlu ve açıkgeçeceği öngörülüyor.

Yağışların, bu akşam Ordu'nun batı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem taşıyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Yarın akşama kadar sürecek! Meteoroloji sağanak yağış

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.