28 Nisan 2024, Pazar

Yardımcıları belli oldu!

Yardımcıları belli oldu!

Kısa süre içerisinde Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olacak İsmail Kartal'ın yardımcıları da netleşmeye başladı. Deneyimli hocanın ekibinde Egemen Korkmaz ve Selçuk Şahin gibi sarı-lacivertlilerin eski futbolcularının olması bekleniyor.

Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası takımın başına geçmek için gün sayan İsmail Kartal'ın yardımcılıklarını camianın yakından tanıdığı yüzler yapacak. Sarı-lacivertli forma altında birçok başarı yaşayan Selçuk Şahin ve Egemen Korkmaz'ın deneyimli hocanın ekibinde yer alması yüksek olasılık.

 

3. İSMAİL KARTAL DÖNEMİ BAŞLIYOR

Hac dönüşü yönetim ile masaya oturacak İsmail Kartal, resmi sözleşmeye imza atacak. Deneyimli teknik direktör daha sonra Fenerbahçe'deki 3. dönemine başlayacak. Fanatik'te yer alan habere göre, Kartal'ın yardımcılarından biri olması beklenen Egemen Korkmaz, son olarak Trabzonspor'da antrenörlük yapmıştı. Selçuk Şahin ise son yardımcı antrenörlük görevini Başakşehir'de yerine getirdi.

 

 

TARAFTARA SESLENECEK

62 yaşındaki çalıştırıcının düzenleyeceği ilk basın toplantısında motivasyon yüklü bir konuşma yapması bekleniyor. Taraftarı başarıya inandırmaya çalışacak deneyimli hoca, kendisi ve oyuncular için destek isteyecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İsmail Kartal Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.