28 Nisan 2024, Pazar

Yanına çağırıp tokatladı!

Yanına çağırıp tokatladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın sandık görevlileriyle gerçekleştirdiği bir toplantıda bir kişiyi yanına çağırarak tokat attığı iddia edildi. Sosyal medyaya düşen görüntülerle ilgili Karalar'dan henüz bir açıklama gelmedi.


 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile ilgili iddia bomba etkisi yarattı. Sosyal medyaya düşen görüntülerde, sandık görevlileriyle gerçekleştirilen bir toplantıda Zeydan Karalar olduğu öne sürülen kişinin birisine tokat attığı öne sürüldü.

 

"TOKAT ATTI" İDDİASI

Görüntülerde Zeydan Karalar, kürsüde konuşma yaptığı sırada bir kişiyi sinirli bir şekilde yanına çağırarak, "Gel buraya" diyor. O sırada toplantıdaki katılımcılar cep telefonlarıyla bu anları kaydediyor. Çağırdığı kişinin yanına gelmesiyle Karalar'ın kürsüde tokat attığı iddia ediliyor. Görüntüleri çeken kişinin ise, "Vurma, vurma ne vuruyorsun" sözleri duyuluyor.

 

KARALAR'DAN AÇIKLAMA GELMEDİ

Görüntüler kısa sürede gündem oldu. Ne zaman çekildiği bilinmeyen görüntülerle ilgili Zeydan Karalar'dan açıklama gelmedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Adana Büyükşehir Belediyesi Zeydan Karalar Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.