27 Nisan 2024, Cumartesi

Ve az önce başladı! Tam 35 TIR...

Ve az önce başladı! Tam 35 TIR...

Türk Hava Yolları'nın İstanbul Havalimanı'na kademeli olarak taşınmasıyla ilgili çalışmalar başladı. 35 TIR dolusu malzeme, bugün İstanbul Havalimanı'na taşınacak.

Türk Hava Yolları (THY) ve bazı iştiraklerinin İstanbul Havalimanı’na taşınma işlemleri 1 Şubat itibariyle başladı. THY Yer İşletme, THY Teknik A.Ş ve kargo malzemeleri ve makinelerden oluşan 35 TIR'ın bugün İstanbul Havalimanı'na taşınacağı öğrenildi.Gerçekleştirilen taşıma işlemi sırasında yükleme, sevkiyat ve indirme işlemlerinin el terminalleri vasıtasıyla kayıt altına alındığı ve TIR'ların da online takip sistemi üzerinden canlı olarak izlendiği öğrenildi.Taşınma işlemlerinin Şubat ayı boyunca belirli program çerçevesinde devam edeceği, 1-2 Mart tarihlerinde ise büyük taşınma işleminin gerçekleşeceği belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı taşınma 35 TIR dolusu malzeme

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.