28 Nisan 2024, Pazar

Ünlü market zincirinde skandal görüntüler!

Ünlü market zincirinde skandal görüntüler!

Ünlü market zincirinde skandal görüntüler! Kocaman fare dolabın içerisine sızıp kurabiyelerin tadına baktı

İstanbul'daki ünlü bir market zincirinin unlu mamuller reyonuna sızan fare, kurabiyeleri ısırdı. Bu anlara şahit olan müşteriler, farenin görüntülerini cep telefonlarıyla kaydettikten sonra duruma tepki gösterdi.

İstanbul'da geçtiğimiz gün büyük bir market zincirinin şubesinde alışveriş yapmak isteyen müşteri, pastane reyonuna doğru ilerledi. Bir farenin ünlü marketin pastane reyonunda, kurabiyelerin üzerinde gezinip karnını doyurduğu anları gören müşteri, cep telefonu kamerasını açarak o anları kayıt altına aldı.

 

TEPKİ GÖSTERDİLER

Görüntülerde, kurabiyelerin üzerinde gezinen bir farenin kurabiyeleri yerken çevrede herhangi bir çalışanın bulunmadığı görüldü. Fareye çevreden kimse müdahale etmezken, hijyen kurallarının hiçe sayılmasına görüntüleri çeken müşteri, "Minik fare kurabiyeleri yedi" diyerek tepki gösterdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ünlü market zincirinde skandal görüntüler! Kocaman fare dolabın içerisine sızıp kurabiyelerin tadına baktı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.