27 Nisan 2024, Cumartesi

Ümit Özdağ hakkındaki tabiri olay oldu: Artık ulu önderimiz o

Ümit Özdağ hakkındaki tabiri olay oldu: Artık ulu önderimiz o

Zafer Partisi Aksaray Gençlik Kolları Başkanı olduğu iddia edilen kişinin Ümit Özdağ hakkındaki, "100 yıl önce Atatürk gelmişti şimdi yeni ulu önderimiz Ümit Özdağ" şeklindeki sözleri tepki çekti.


Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da sosyal medyayı aktif kullanmaya çalışıyor. Ancak Özdağ'ı destekleyenler kadar eleştiren de geniş bir kesim var. Son olarak Zafer Partisi Aksaray Gençlik Kolları Başkanı olduğu iddia edilen kişinin sözleri, tepkilere neden oldu.

 

"YENİ ULU ÖNDERİMİZ ÜMİT ÖZDAĞ"

Gençlik kolları başkanı, söz konusu videoda, "Göktanrı inancımıza göre yeni börümüz Ümit Özdağ. 100 yıl önce Atatürk gelmişti şimdi yeni ulu önderimiz Ümit Özdağ geliyor" ifadelerini kullanılıyor.

 

TEPKİYE NEDEN OLDU

Gençlik kolları başkanının bu sözleri, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Zafer Partisi politika

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.