28 Nisan 2024, Pazar

Türkiye'de hayata küsmüştü!

Türkiye'de hayata küsmüştü!

Türkiye'de zaman zaman eleştirilen Ozan Tufan, İngiltere Championship'te "Ayın Futbolcusu" ödülüne aday gösterildi. Ağustos ayında ligde yer aldığı 4 maçta 4 gol atan milli futbolcu, performansıyla dikkat çekiyor.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de forma giyen ve sezona başarılı bir başlangıç yapan milli futbolcu Ozan Tufan, "Ayın Futbolcusu" ödülüne aday gösterildi."AYIN FUTBOLCUSU" ÖDÜLÜNE ADAY GÖSTERİLDİ

Championship'te sezona başarılı bir başlangıç yapan ve 4 maçta 4 gol atan Hull City'nin Türk futbolcusu Ozan Tufan, "Ayın Futbolcusu" ödülüne aday oldu.

 

SEZONA FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Ağustos ayında ligde yer aldığı 4 maçta 4 gol atma başarısı gösteren 28 yaşındaki milli ortasaha, performansıyla Championship'te ödüle aday oldu.

 

OZAN'IN RAKİPLERİ

Ozan Tufan'ın yanı sıra adaylık listesinde Ipswich Town'dan Sam Morsy, Norwich City'den Gabriel Sara ve Stoke City'den Andre Vidigal yer aldı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ozan Tufan Hull City Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.