29 Nisan 2024, Pazartesi

Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor

Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında BB Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Peki Trabzonspor - BB Erzurumspor karşılaşması kaç kaç bitti? İşte Trabzonspor - BB Erzurumspor karşılaşmasının geniş özeti ve mücadelenin tüm detayları...

Trabzonspor - BB Erzurumspor özet izle... Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında kendi sahasında BB Erzurumspor ile karşı karşıya geldi.

Medical Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Trabzonspor, puanını 14'e yükseltti. Erzurumspor ise 6 puana yükseldi.

VAR DAMGA VURDU

Karşılaşmaya Video Hakem Sistemi (VAR) damga vurdu. Karşılaşmanın 6. dakikasında BB Erzurumspor Özer'in golüyle 1-0 öne geçti ancak hakem Bülent Yıldırım VAR kontrolünün ardından pozisyonun ofsayt olduğunu işaret etti ve golü iptal etti.

Mücadelenin 64. dakikasında bu kez Rodallega'nın düşürülmesiyle hakem Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterdi. Daha sonra VAR'ı inceleyen Yıldırım, kararını iptal etti.

Ağaoğlu, Onur ve Pereira'ya plaket verdi

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili takım ile 200. maçına çıkan kaleci Onur Recep Kıvrak ile 61. maçına çıkan Joao Pereira'ya plaket verdi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk ettiği maçın öncesinde başkan Ahmet Ağaoğlu, kaleci Onur Recep Kıvrak ve Pereira'ya plaket verdi. Başkan Ağaoğlu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçıyla bordo-mavili kulüpte 200. maçına çıkan Onur ile 61. maçına çıkacak olan Pereira'ya plaket vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 Kenan Sofuoğlu:  Kenan Sofuoğlu: "Ülkeme spor konusunda hizmet etmek için çalışacağım"

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

TRABZONSPOR ERZURUM BERABERE

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.