28 Nisan 2024, Pazar

Trabzon'da sıcak saatler!

Trabzon'da sıcak saatler!

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın izniyle Andrea Pirlo ile görüşen Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, ilk toplantıdan olumlu bir sonuç aldı. Büyük bir aksilik çıkmazsa Pirlo, Trabzonspor'un yeni hocası olacak.

Trabzonspor'da Andrea Pirlo döneminin başlaması an meselesi. Bordo-Mavili kulübün Başkanı Ertuğrul Doğan, Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın izni dahilinde Andrea Pirlo ile görüşme gerçekleştirdi.

 

OLUMLU GEÇTİ

Başkan Doğan ve Pirlo'nun yaptığı ilk görüşme olumlu geçti. İtalyan hocanın büyük bir aksilik çıkmazsa Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olacağı ifade ediliyor.

SERGEN YALÇIN OLMADI

Beşiktaş'ın eski hocası Sergen Yalçın'la uzun bir görüşme gerçekleştiren Trabzonspor, istediği sonucu alamadı. Yalçın, önümüzdeki sezon takım çalıştırmayı düşündüğünü ifade etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Andrea Pirlo Trabzonspor Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.