28 Nisan 2024, Pazar

TikTok'ta boşandığını ilan eden etti, öldürüldü

TikTok'ta boşandığını ilan eden etti,  öldürüldü

ABD'de yaşayan Hindistan asıllı 29 yaşındaki Sania Khan adlı kadın, eşiyle boşanma sürecini anlatan bir videoyu TikTok üzerinden takipçileriyle buluşturdu. Bu videoyu gören kocası ise eski evlerine gitti ve orada çıkan tartışma sonucunda genç kadını öldürdü.


Amerika Birleşik Devletleri'nin Chicago eyaletinde yaşayan Sania Khan adlı kadın, 1 yıldan bu yana evli olduğu eşi Raheel Ahmed ile boşandı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Sania Khan, boşanma sürecini anlatan bir videoyu kayda alarak, takipçilerine uyarıda bulundu.

 

VİDEOYU GÖRÜNCE EVE GİTTİ

Ancak iddialara göre Raheel Ahmed adlı adam, eşinin TikTok'ta çektiği videoyu görüp sinirlendi. Konuşmak için de eski evinin yolunu tuttu ve eşini ikna edip içeri girdi. Bir süre normal konuşan ikili daha sonra tartışmaya başladı ve Ahmed, yanında getirdiği silahla kadını vurdu.

CESEDİ POLİSLER BULDU

Genç kadından haber alınmaması üzerine Chicago'daki eve giden polis ekipleri, Sania Khan'ın cansız bedenini buldu. Ayrıca güvenlik kayıtlarından da eski eşinin eve girdiği ve kadını son olarak gören kişinin o olduğu tespit edildi. Polis şimdi her yerde katil zanlısı kocayı arıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

​​​​​​​Amerika Birleşik Devletleri Chicago Sania Khan TikTok

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.