25 Nisan 2024, Perşembe

"Temeli atılmadı" deniliyordu!

Hatay'da yapımı devam eden Defne Devlet Hastanesi'nde 48. güne gelindi. 12 gün sonra hizmete girmesi beklenen hastanenin son durumu ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından paylaşıldı.

Türkiye 6 Şubat'ta yaşanan depremlerin yaralarını sarmaya devam ediyor. 50 binden fazla vatandaşımızın yaşamını yitirdiği felakette en büyük zararı gören şehirlerimizden biri de Hatay oldu.

 

Bölgede evleri enkaza dönen vatandaşlar için çadır ve konteyner kentler kurulurken bir taraftan da hem kalıcı konutların hem de depremde yıkılan hastanelerin temelleri atılmaya başlandı. Bu kapsamda temeli atılan hastanelerden biri de depremde büyük zarar görerek kullanılamaz hale gelen Defne Hastanesi oldu.

 

"TEMELİ ATILMADI" DENİLMİŞTİ, SON HALİ İNANILMAZ

Defne Devlet Hastanesi'nin temelinin atılmasından bu yana 48 gün geçti. Bu süre zarfında hastanenin temelinin atılmadığına dair iddialar ortaya atıldı. Tartışmalar devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanenin son halini paylaştı. Bakan Koca, "Az kaldı" notuyla yaptığı paylaşımda "60 günde tamamlamak üzere yola çıkmıştık. Hatay Defne Devlet Hastanemizin inşaatı başladıktan 48 gün sonraki durumunu paylaşıyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Deprem Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.