27 Nisan 2024, Cumartesi

Tek tek belli oluyor! İşte CHP'nin Ankara adayı...

Tek tek belli oluyor! İşte CHP'nin Ankara adayı...

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş oldu. CHP Parti Meclisi'ndeki oylamada Mansur Yavaş lehine 45, aleyhine 12 oy çıktı. CHP Parti Meclisi sonrası açıklama yapılması bekleniyor.Karar sonrası Mansur Yavaş'ın ilk sözleri, "Başkent Ankara adaylığı için şahsımı lâyık gören Millet İttifakı’nın Genel Başkanları Sayın Kılıçdaroğlu’na, Sayın Akşener’e ve parti yöneticilerine teşekkür ederim" oldu.Öte yandan CHP'nin Antalya için adayı Muhittin Böcek, Adana için ise adayı Zeydan Karalar oldu.

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı kesinleşen Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yavaş'ın açıklaması şöyle:''Başkent Ankara adaylığı için şahsımı lâyık gören Millet İttifakı’nın Genel Başkanları Sayın Kılıçdaroğlu’na, Sayın Akşener’e ve parti yöneticilerine teşekkür ederim. Bu güveni, seçimi kazanıp, başarı ile taçlandırmak boynumuzun borcudur.  Yolumuz açık olsun. Allah’ın izni, halkımızın takdiriyle Cumhuriyetimizin kalbi Güzel Ankara’ya hizmetkar olmaya talibim. Parti ayrımı yapmaksızın tüm Ankaralılara teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

CHP aday ankara belli

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.