27 Nisan 2024, Cumartesi

TBMM yakınında silah sesleri! Vurularak durduruldu

TBMM yakınında silah sesleri! Vurularak durduruldu

Ankara'dan gelen son dakika bilgisi emniyet muhabirlerini harekete geçirdi. Edinilen bilgiye göre TBMM yakınında polis ekipleri bir traktörü durdurmak için ateş açtı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yakınlarında silah sesleri duyuldu. Edinilen ilk bilgilere göre Polisin dur uyarısını dinlemeyen bir traktör söz konusu. Polis traktörü durdurmak için ateş açtı.

TBMM yakınında polisin dur ihtarına uymayan bir traktör polisi alarma geçirdi. Alınan bilgiye göre, TBMM Çankaya kapısı yakınında polisin 'dur' ihtarına uymayan bir traktör güvenlik güçlerinin açtığı ateş ile durduruldu. Bölgede polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Traktör araçlara çarparak durduruldu.

Şahsın İsrail Büyükelçiliğine saldıracağı öne sürüldü İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları;

ARAÇLARI EZDİ

Başkentte polisin "dur" ihtarına uymayan plakasız traktörün sürücüsü, araçları ezerek ilerlediği Çankaya Caddesi'nde yakalandı.

Kızılay'daki trafik kontrol noktasında görevli polisler, Atatürk Bulvarı'nda seyreden plakasız bir traktörün sürücüsüne "dur" ihtarında bulundu. Polisin uyarısını dikkate almayan traktör sürücüsü, önündeki araçlara çarparak, Çankaya yönüne doğru ilerledi.

TBMM'nin Çankaya kapısı önünde polisin uyarı ateşi açması da traktör sürücüsünü durduramadı. Polis ekiplerinin lastiklerine ateş ettiği traktörün sürücüsü, birçok aracı altına alarak ezdi.

Sürücü, Çankaya Caddesi'nde bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. İsminin Aydın Sakarya olduğu öğrenilen Beypazarı nüfusuna kayıtlı 45 yaşındaki şoför gözaltına alındı.

Herhangi bir suç kaydının bulunmadığı bildirilen Sakarya'nın, polise verdiği ilk ifadede, "traktörünü İsrail Büyükelçiliği önüne çekip eylem yapmayı planladığını" söylediği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

ankara tbmm silah traktör

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.