27 Nisan 2024, Cumartesi

Tarih belli oldu

Tarih belli oldu

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi yeterli çoğunluk sağlanırsa 10 Aralık, sağlanamazsa 17 Aralık'ta tarihinde yapılacak

Beşiktaş'ta başkanlık seçiminin yapılacağı Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık 2023'te gerçekleşecek. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise seçim 17 Aralık 2023'te yapılacak.

Beşiktaş'ta seçim tarihi belli oldu. Siyah-beyazlı kulüpte yönetim kurulu toplantısının sona ermesinin ardından yapılan açıklamada, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın 10 Aralık 2023'te gerçekleşeceği duyuruldu. Toplantıda eğer çoğunluk sağlanamazsa ikinci ve son toplantı, çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.

SİYAH BEYAZLILARIN BEKLEDİĞİ TARİH BELLİ OLDU

Beşiktaş kulübünden yapılan açılamada şu ifadelere yer verildi: "Yönetim Kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın gerçekleştirilme tarihlerini belirlemiştir.

İDARİ VE MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI 26 KASIM'DA

Buna göre; Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecektir. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacaktır.

BAŞKANLIK SEÇİMİ 10 ARALIK'TA

Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Beşiktaş Spor Haberler SonDakika

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.