28 Mart 2024, Perşembe

Taraftar en sonunda doldu!

Taraftar en sonunda doldu!

Taraftar en sonunda doldu! Fenerbahçe tribünleri takım öndeyken tek bir futbolcuyu yuhaladı

Fenerbahçe taraftarı, Trabzonspor karşısında ilk yarıda 2 net fırsattan yararlanamayan Diego Rossi'yi sert şekilde protesto etti.

 

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0'lık üstünlükle tamamladı. İlk yarıda Diego Rossi 2 net fırsattan yararlanamadı.

 

5 DAKİKADA 2 FIRSAT

37. dakikada Fenerbahe çok etkili geldi. Hızlı gelişen hücumda sol çaprazda topla buluşan Rossi'nin uzak köşeye düşündüğü plasesi direğin yanından auta gitti. Rossi, boş pozisyondaki Valencia'ya pas vermek yerine şutu seçti. İlk yarının son anlarında çaprazda Uğurcan'la karşı karşıya kalan Uruguaylı futbolcu, topla fazla oyalanınca savunma araya girdi. Trabzonspor'un taç kullanmasıyla pozisyon sonuçlandı.

 

ROSSI'YE PROTESTO

Tribünler hep bir ağızdan Rossi'yi ıslıkladı. Uruguaylı futbolcunun topla her buluşmasında tribünlerden uğultu koptu. Sosyal medyada da Rossi için çok sert paylaşımlar yapıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.