27 Nisan 2024, Cumartesi

Taksimi kana bulamıştı! Görüntüsü ortaya çıktı

Taksimi kana bulamıştı!  Görüntüsü ortaya çıktı

Taksimi kana bulamıştı! Terörist Ahlam Albashir'in sahte kocası Bilal Hassan'ın görüntüsü ortaya çıktı

 

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Ahlam Albashir'in sahte kocası ve firari suç ortağı Bilal Hassan'ın görüntüsü ortaya çıktı.

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım'da 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin de yaralandığı bombalı saldırıya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

 

Bombacı ve eşi görünümündeki Bilal Hassan'ı yurt dışına kaçırmakla görevli 2 kardeşin fotoğrafları servis edildi.

 

İŞTE HER YERDE ARANAN BİLAL HASSAN'IN FOTOĞRAFI

 

Bombacı teröristin eşi rolündeki Bilal Hassan'ın de fotoğrafları servis edildi. Bilal Hassan, bombacı Albashır'ı Taksim Meydanı'na bıraktıktan sonra Ammar Jarkas'ın yardımıyla yurt dışına kaçtı. Firari Hassan aranıyor.

Ahmed Jarkas bombacı terörist Ahlam Albahsır'ı Esenler'den Küçükçekmece'ye götürdükten sonra Yunanistan'a kaçıracaktı. Ancak beyaz otomobili kameraya yansıdıktan sonra polis kısa sürede gözaltına almıştı.

 

Ammar Jarkas ise Bilal Hassan'ı Edirne'ye bırakıp firar etmesine yardımcı oldu. İki kardeş olaydan sonra gözaltına alındı. Tutuklanan kardeşlerin fotoğrafları servis edildi.

 

SALDIRIDAN DAKİKALAR ÖNCE! BOMBALI ÇANTA İLE ALIŞVERİŞ

İstiklal Caddesi'ne bombalı saldırı düzenleyen teröristin saldırıdan önce sırtında çantasıyla bir kozmetikçiye girdiği anları gösteren yeni görüntüleri ortaya çıktı.

 

SAHTE EVLİLİK BELGESİ DE ORTAYA ÇIKTI

 

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ne patlayıcı bırakan Suriye uyruklu terörist Ahlam Al Bashir ile Suriye'den "karı-koca" kılığında beraber geldikleri firari PKK/YPG mensubu Bilal Hassan'la yaptıkları sahte evlilik belgesi ortaya çıktı. Arapça yazılı ve sahte mühürlü belgenin asılsız olduğu anlaşıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Taksim Terörist Ahlam Albashir Bilal Hassan

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.