28 Nisan 2024, Pazar

Sucuğun içinden kurtçuklar çıktı!

Sucuğun içinden kurtçuklar çıktı!

Tavada kızarttığı sucuğun içinden kurtçuklar çıktı! O anları kaydedip yetkililere çağrıda bulundu

Elazığ merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir marketten aldığı sucukları evindeki tavada pişiren vatandaş hayatının şokunu yaşadı. Beyaz lekeler gördüğü sucukların içinden kurtçuklar çıktığını fark eden vatandaş o anları cep telefonuyla kaydedip yetkililere denetimlerin artırılması konusunda çağrıda bulundu.

 

Elazığ'da bir vatandaş, marketten alıp eve getirdiği sucukları tavada kızartmaya başlayınca, gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. Sucuğun içinden kurtçukların çıktığı anlar cep telefonu ile kaydedildi.

YAKINDAN BAKINCA NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

İddiaya göre, merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir marketten sucuk alan vatandaş, eve gelip sucukları tavaya yerleştirerek pişirmeye başladı. Sucukların üzerinde beyaz lekeler gören vatandaş, ürüne yakından baktığında neye uğradığını şaşırdı.

 

 

YETKİLİLERE ÇAĞRI YAPTI

Sucukların üzerinde kurtçukların olduğunu gören vatandaş, o anları cep telefonu ile kaydetti. Vatandaş, yetkililerin denetimleri arttırması gerektiğini belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Elazığ Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.