28 Nisan 2024, Pazar

Suç örgütüne operasyon!

Suç örgütüne operasyon!

Suç örgütüne operasyon! Gözaltına alınanlar arasında bir de parti genel başkanı var

İstanbul Esenyurt'taki bir siteye tehditle yerleşen, ikiz satış yaparak insanları mağdur eden, bazı vatandaşları silah zoruyla evinden çıkaran suç örgütüne yönelik ikinci bir operasyon gerçekleştirildi. Belirlenen 24 şüpheli için eş zamanlı operasyon düzenlenirken, aralarında Adaletin Aydınlığı Partisi Genel Başkanı Altuğ Ergüzel'in de bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.

 

İstanbul'da suç örgütüne yönelik operasyonda 22 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt'ta bir inşaat projesinde yer alan siteye baskı ve tehditle yerleşen, ikamet eden kişileri silah zoru ile çıkaran ve yaralayan suç örgütü üyelerinin yakalanmasına yönelik 7 Nisan'da yapılan operasyonun ardından çalışmalarını sürdürdü.

 

 

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Suç örgütüyle bağlantılı olduğu belirlenen 24 şüphelinin kimliklerini tespit eden ekipler, zanlıların yakalanması için belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

 

 

ARALARINDA PARTİ GENEL BAŞKANI DA VAR

Operasyonda, aralarında Adaletin Aydınlığı Partisi Genel Başkanı Altuğ Ergüzel'in de bulunduğu 22 şüpheli yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 2 ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca ile 27 mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, işlemleri için emniyette götürüldü.

 

 

NE OLMUŞTU?

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt'taki bir siteye baskı ve tehditle yerleşen suç örgütü üyelerinin sitedeki bazı daireler için sahte ve ikiz satış yaparak mağdur ettiği vatandaşları darbedip siteden çıkardıklarını, çeteden şikayetçi olanları tehdit ettiklerini belirlemişti.

 

Ekipler, İstanbul, Diyarbakır, Ankara, Elazığ, Antalya, Muş ve İzmir'de 7 Nisan'da düzenledikleri operasyonda 55 şüpheliyi yakalamıştı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 21'i tutuklanırken, 34'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Operasyon Esenyurt İstanbul 3. Sayfa Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.