28 Nisan 2024, Pazar

Sözleri kıyamet kopardı!

Sözleri kıyamet kopardı!

Kürsüye çıkan Fenerbahçe üyesinin sözleri salonda kıyameti kopardı! Apar topar aşağı indi

Olağan mali genel kurulda kürsüye çıkan Fenerbahçe Kongre Üyesi Mehmet Seyfettin Gürel, "Uğur Dündar görevini bırakmayacaksın. Ali Koç, Fenerbahçe'yi şampiyon yapmadan buradan gitmeyeceksin. Kimse sana burada operasyon çekemez." ifadelerini kullandı. Bu sözleri salonda büyük tepki çeken Gürel, konuşmasını yarıda keserek kürsüden indi.

 

Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurul toplantısında kongre üyesi Mehmet Seyfettin Gürel'in yaptığı konuşma büyük tepki çekti.

 

"KİMSE SANA BURADA OPERASYON ÇEKEMEZ"

Kürsüye çıkan Gürel yaptığı konuşmada, "Uğur Dündar görevini bırakmayacaksın. Ali Koç, Fenerbahçe'yi şampiyon yapmadan buradan gitmeyeceksin. Kimse sana burada operasyon çekemez. Fenerbahçe Spor Kulübü, Ali Koç'a haksızlık ediyor." dedi. Bu sözleri sonrası salonda büyük bir uğultu yükseldi.

 

"ARKADAŞLAR OLAYIN FARKINDA DEĞİLSİNİZ"

Sözlerine, "Daha önce de Aziz Yıldırım'a Ali Şen'e haksızlık ettik. Arkadaşlar olayın farkında değilsiniz." dedikten sonra salondan "Her zaman her yerde en büyük Fener" tezahüratları yükselirken, ıslıklamalar devam etti. Salondaki uğultular yükselince Gürel, konuşmasının tamamını yapamadan teşekkür ederek kürsüden indi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.