24 Nisan 2024, Çarşamba

Soylu, Mansur Yavaş'ın 13 saniyelik videosunu paylaştı!

Soylu, Mansur Yavaş'ın 13 saniyelik videosunu paylaştı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun milli savunma sanayii ile ilgili videosunu alıntılayarak Mansur Yavaş'ın "İHA/SİHA lafı da duymayacaksınız. Anadolu Gemisi şimdi İzmir'e geldi, ayın 15'inden sonra gidecek" sözlerini paylaştı. Bu hamleye yanıt veren Yavaş, "Makamınız video keserek trollük yapılacak bir makam değildir. Devlet adamlığı ciddiyet ve dürüstlük gerektirir." ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'dan "Milli Savunma Sanayii" başlıklı bir video paylaştı. O videoyu alıntılayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş'ın 13 saniyelik bir videosunu paylaştı.

 

YAVAŞ'IN SÖZLERİNİ PAYLAŞTI

Soylu'nun paylaştığı videoda, Yavaş'ın "İHA/SİHA lafı da duymayacaksınız. Anadolu Gemisi şimdi İzmir'e geldi, ayın 15'inden sonra gidecek" ifadeleri duyuluyor.

 

"MAKAMINIZ TROLLÜK MAKAMI DEĞİLDİR"

Bu paylaşıma sosyal medya hesabından yanıt veren Yavaş ise söz konusu konuşmasının uzun halini paylaştı. Yavaş, "Sayın @suleymansoylu, Makamınız video keserek trollük yapılacak bir makam değildir. Devlet adamlığı ciddiyet ve dürüstlük gerektirir. Siz gittikten sonra İHA'lar, SİHA'lar ve gemiler; babasının malı gibi kullananların değil, yalnızca milletin emaneti olacak." ifadelerini kullandı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Soylu Mansur Yavaş Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.