28 Nisan 2024, Pazar

 Sosyal medya fenomenlerine uyuşturucu operasyonu

 Sosyal medya fenomenlerine uyuşturucu operasyonu

İstanbul merkezli 5 ilde, yüksek takipçi sayısı olan bazı sosyal medya fenomenlerine yönelik uyuşturucu operasyonu düzenledi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücedele Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, uyuşturucu madde kullanımını özendirici paylaşımlar yaptığı tespit edilen sosyal medya fenomenlerini takibe aldı. Sosyal medya hesaplarında yapılan incelemelerin ardında polis, operasyon için harekete geçti.

İstanbul merkezli olmak üzere Adana ve İzmir'in de aralarında olduğu 5 ilde gerçekleşen operasyonlarda, “PuCCa” mahlaslı sosyal medya fenomeni Pınar K., “Şam” kullanıcı adıyla bilinen rapçi Şamil Kürşad O., “Burry Soprano” kullanıcı ismiyle bilinen rapçi Burak A. ve youtuber Ali Muhsin A. adlı şüpheliler yakalandı. “Pucca” ve “Burry Soprano” mahlaslı şüphelilerin adreslerinde kullanıma hazır fişek halinde uyuşturucu madde de ele geçirildi. 

Sadık Kahraman

Manisa’da narkotik operasyonunda silahlı çatışma: 1 ölü Manisa’da narkotik operasyonunda silahlı çatışma: 1 ölü

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sosyal medya fenomenleri İstanbul Narkotik İzmir Adana PuCCa Burry Soprano Şamil Kürşad O Şam

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.