24 Nisan 2024, Çarşamba

Son maçına çıkıyor!

Son maçına çıkıyor!

Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin başında son maçına çıkıyor! Alacağı hiçbir sonuç kaderini değiştirmeyecek

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Türkiye Kupası finalinde Başakşehir ile oynanacak maç ile birlikte görevinden ayrılacağı iddia edildi. Ali Koç, kupanın kazanılması halinde bile Portekizli hocayla yola devam etmeyecek. Fenerbahçe'de en güçlü teknik direktör adayı olarak Adana Demirspor'un hocası Vincenzo Montella'nın adı öne çıkıyor.

 

Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un, Türkiye Kupası finalinde Başakşehir ile oynanacak maç sonrası camiaya veda edeceği iddia edildi.

 

JESUS SON MAÇINA ÇIKACAK

Sözcü'de yer alan habere göre, Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona eriyor. Türkiye Kupası finalinde oynanacak Başakşehir maçı Portekizli hocanın son karşılaşması olacak. Kupanın kazanılması halinde bile Jesus ile yollar ayrılacak.

 

MONTELLA VE GÖKHAN GÖKTÜRK HAMLESİ

Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğu için adı geçen isimlerin bşında Adana DEmirspor'un hoca Vincenzo Montella geliyor. Sportif direktör hamlesi de yapması beklenen Koç'un İtalyan hocanın Adana Demirspor'da birlikte çalıştığı Gökhan Göktürk'e imza attırmak istediği belirtiliyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Jorge Jesus Ali Koç Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.