27 Nisan 2024, Cumartesi

Soluğu poliste aldı!

Soluğu poliste aldı!

Arkadaşlarıyla günübirlik ev kiralayıp eğlendi. Evde yaşananların kaydedildiğinin farkında bile olamayan iş adamı, uygunsuz görüntülerini görünce şoka uğradı.

Antalya'da iş adamına uygunsuz görüntülerle şantaj  yaptığı iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.İddiaya göre, iş adamınaı Y.Ç, işten çıkardığı B.A. aracılığıyla tanıştığı Ş.H. ve iki arkadaşıyla günübirlik kiralanan bir evde eğlendi.Bir süre sonra yanına gelen Ş.H'nin evdeki görüntüleri  750 bin lira  karşılığında sileceğini, parayı alamazsa görüntüleri eşine göndereceğini  belirterek kendisine şantajda bulunulduğunu öne süren Y.C, durumu polise  bildirdi.Polis ekipleri, Ş.H, B.A. ile başpehlivan H.C'yi gözaltına aldı.Yaşının küçük olduğu tespit edilen Ş.H, Çocuk Şube Müdürlüğüne  gönderildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Antalya iş adamı günübirlik ev şantaj gündem haberleri

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.