27 Nisan 2024, Cumartesi

SOLOTÜRK, Ankara'da nefes kesti

SOLOTÜRK, Ankara'da nefes kesti

Türk Hava Kuvvetlerine bağlı SOLOTÜRK Gökyüzü Gösteri Timi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Mogan Gölü semalarında nefes kesen bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

Mogan Gölü üzerinde gerçekleşen gösteri uçuşunda SOLOTÜRK ekibi en zor hareketleri Ankaralılara sundu. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, SOLOTÜRK gösterisinin iki senedir Gölbaşı'nda yapıldığını belirterek, "Bu Gölbaşılılar için bir şereftir. Çok kısa zaman önce belli olmasına rağmen büyük bir katılım gerçekleşti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. 30 Ağustos bizim için önemli tarihlerden bir tanesi. Bu gösterilen her sene burada yapılmasının taraftarıyız" ifadelerini kullandı.

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SOLOTÜRK Ankara'da nefes kesti

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.