27 Nisan 2024, Cumartesi

Şoke eden ölümle ilgili çarpıcı ayrıntılar:

Şoke eden ölümle ilgili çarpıcı ayrıntılar:

Çıktığı tatilde beklenmedik ölümüyle ailesini ve yakınlarını yasa boğan ünlü sporcunun son saatleriyle ilgili çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı.

ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE TATİLE GİTMİŞTİ

Ünlü Kriket oyuncusu Shane Warne'un arkadaşlarıyla birlikte tatile gittiği Tayland'da, 52 yaşında kalp krizinden ölümü bütün dünyayı şoke etti. Şimdi de Avustralyalı sporcunun son anlarıyla ilgili başka gerçekler ortaya çıktı

Shane Warne, ölümünden birkaç saat önce masaj yaptırmak için kaldığı lüks tatil köyünün görevlileriyle anlaşmış. Belirlenen saatte Warne'un kaldığı lüks malikaneye giden masöz ise kapısını çalıp cevap alamayınca Warne'un uyuyakaldığını düşünüp geri dönmüş.

 

Shane Warne'un öldüğü gün hem ayak masajı hem de pedikür için çağrılan Pen adlı görevli İngiliz basınına konuştu. Kendisinden önce iki meslektaşının Warne'a, başka bir meslektaşının da Warne'un arkadaşlarına masaj yapmaya gittiğini anlattı Pen. Kendisinin ise Shane Warne'un arkadaşlarına ayak masajı yaptığını söyledi.

 

'UYUDUĞUNU SANIP GERİ DÖNDÜK'

Tam adını açıklamayan ancak Pen takma adıyla tanınan masöz ve pedikürcü sonra olanları da şöyle anlattı: "Shane Warne'a ayak masajı ve pedikür yapmak için villasını gitmem gerektiğini belirten bir telefon mesajı aldım. Benden önce iki arkadaşım masaj yapmak için villasına gitmişti. Arkadaşlarımın ardından ben de onun kaldığı villaya gittim. Kapıyı çaldık ama hiçbir yanıt alamadık. Hizmetli de gelip kapıyı çaldı ama içeriden ses gelmiyordu. Uyuduğunu düşünüp döndüm. Patronuma da Warne uyuduğu için ona masaj yapmadığını belirten bir mesaj attım."  Masöz ve pedikürcü Pen "Onun öldüğünü eve gittiğimde öğrendim. Çok üzgünüm" diye konuştu.

SAĞLIK EKİBİ GELDİ AMA KURTARILAMADI

Bu olaydan saatler sonra Shane Warne akşam yemeği için geç kalınca arkadaşları villasına ulaştı. Onu bilinçsiz bir şekilde bulan bir arkadaşı kalp masajı yaptı ve sağlık görevlilerini çağırdı. Fakat yapılan müdahalelere rağmen Warne kurtarılamadı.

ÇOCUKLARI YIKILDI

Model ve oyuncu Elizabeth Hurley'in eski sevgilisi de olan Shane Warne'un ölümü başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarını ve hayranlarını yasa boğdu. Warne'un eski eşi Simone Callahan'dan dünyaya gelen çocukları Brooke (24) Jackson (22) ve Summer (20) ünlü sporcuyu "en iyi baba" olarak nitelendirdi. Warne'un cansız bedeni bir ambulansla doğum yeri olan Avustralya'ya gönderilmek üzere yola çıkarıldı.

'BU GERÇEK HAYAT OLAMAZ'

Bu arada Shane Warne'un en küçük kızı Summer da babasının beklenmedik kaybı nedeniyle yaşadığı yıkımı ifade eden bir paylaşım yaptı sosyal medya sayfasında. 20 yaşındaki Summer Warne, babasının videolarından ve birlikte çekilen fotoğraflarından oluşan bir seçki eşliğinde uzun bir duygusal mesaja yer verdi. Summer Warne mesajına üzüntüsünü anlatacak kelime olmadığını belirterek başladı. Sonra da şunları yazdı: " Sanki bir rüyadayım. Birinin beni uyandırmasını ve 'iyisin" demesini bekliyorum. Bu gerçek hayat olamaz. Hayatın, yeryüzündeki en güzel insanlara karşı bu kadar zalimce davranmasına imkan yok."

'SESİNİ BİR DAHA DUYAMAYACAĞIMA İNANAMIYORUM'

Summer Warne, babasının kendisine seslenen "her şey yoluna girecek", "seninle gurur duyuyorum"  belki de sadece "iyi geceler ya da günaydın" diyen yumuşak sesini bir daha duyamayacak olmasına inanamadığını da dile getirdi. Genç kız mesajını şu cümlelerle bitirdi: " Seni seviyorum baba, sonsuza kadar... Nerede olursan ol daima benim babam olacaksın. Seni gururlandırmaya devam edeceğim."

'BABAN SANA TAPARDI': Bu arada Shane Warne ile yaşadığı aşk bir skandalla ortaya çıkan sonra da üç yılda yollarını ayıran Elizabeth Hurley'den de Summer Warne'un bu paylaşımına yorum geldi. Hurley, eski sevgilisinin kızına "Seni Seviyorum Summer. Baban sana tapardı" diye yazdı.

 

'İÇİMDE BIRAKTIĞIN BOŞLUĞU HİÇBİR ŞEY DOLDURAMAYACAK'

Dinlenip iyi vakit geçirmek için gittiği Tayland tatilinde hayatını kaybeden Shane Warne'un oğlu Jackson da bir sosyal medya mesajında babasını kaybetmenin acısını dile getirdi. Mesajına "Erkek kardeşime, en iyi arkadaşıma, babama... Seni çok seviyorum" diye seslendi. Sonra da şöyle sürdürdü satırlarını: "Kalbimde bıraktığın boşluğu doldurabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ama bütün isteğinin benim mutluluğum olduğunu biliyorum, her ne olursa olsun. Ben de bunu yapacağım, bunun için uğraşacağım ve mutlu olacağım. Her gün bana benimle ne kadar gurur duyduğumu söylerdin. Söz veriyorum ki seni gururlandırmaya devam edeceğim."

 

Warne'un oğlu Jackson mesajını "Baba, gözlerine bir kez daha bakmak ve sana bir kez daha sarılmak isterdim. Bir insanın isteyebileceği en iyi baba ve en iyi arkadaştın. Seni çok seviyorum baba. Yakında görüşmek üzere" satırlarıyla bitirdi.

 

Shane Warne, 1995 yılında Simon Callahan ile evlendi. 2005 yılında sona eren bu evlilikten çiftin 3 tane çocuğu dünyaya geldi.

 

 

Şoke eden ölümle ilgili çarpıcı ayrıntılar: Üç tane masöz çağırmış ama kapıyı açan olmamış

 

Warne ile İngiliz oyuncu, model ve tasarımcı Elizabeth Hurley'in bir skandalla başlayan aşkı da çok konuşulmuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Şoke eden ölümle ilgili çarpıcı ayrıntılar: Üç tane masöz çağırmış ama kapıyı açan olmamış

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.