27 Nisan 2024, Cumartesi

Siirt'te hain tuzak!

Siirt'te hain tuzak!

Yola döşenen mayının patlaması sonucu yaralanan 2 askerden 1'i şehit düştü

Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında yola döşenen mayının patlaması sonucu 2 asker yaralandı. Yaralı askerlerden Uzman Çavuş Ercan Özcan, getirildiği Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen şehit oldu.

Pervari ilçesi Sarıyaprak köyü yakınında güvenlik güçlerince yapılan arazi arama tarama faaliyetinde, PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen Mayın tespit edildi.

 

YARALI ASKERLER HASTANEYE KALDIRILDI

Mayının temizlenmesi için müdahale edilirken, meydana gelen patlamada 2 Asker yaralandı. Yaralı askerler, hemen Pervari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı askerlerden biri buradaki müdahalenin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

 

 

1 ASKER ŞEHİT DÜŞTÜ

Yarlılardan jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan, getirildiği Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen şehit oldu.

 

CENAZESİ MEMLEKETİNE GÖNDERİLECEK

Şehit Uzman Çavuş Özcan'ın cenazesi, yapılacak törenin ardından memleketine gönderilecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Siirt'te hain tuzak! Yola döşenen mayının patlaması sonucu yaralanan 2 askerden 1'i şehit düştü

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.