28 Nisan 2024, Pazar

Sıcaklığın 50 derece hissedildiği Adana'da trafolar patladı!

Sıcaklığın 50 derece hissedildiği Adana'da trafolar patladı!

Basra sıcaklarının etkisiyle Adana'da hissedilen sıcaklık 50 dereceyi geçerken, vatandaşların 24 saat klima kullanmalarıyla ildeki birçok trafo yandı. Trafolarda çıkan yangın vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Türkiye'nin Basra sıcaklarının etkisi altına girmesiyle birlikte Adana'da hava sıcaklığı 46 dereceye çıktı. Nem ile birlikte hissedilen sıcaklık 50 dereceyi geçti.

 

KLİMALARIN 24 SAAT ÇALIŞMASI ETKİLİ OLDU

Sıcakların artmasıyla birlikte vatandaş 24 saat klima çalıştırmaya başladı. Bu duruma dayanamayan birçok trafo yandı. Gülbahçesi Mahallesi'nde trafodan önce duman çıkması sonra da yanması vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi.

 

 

ELEKTRİK TELLERİ KIVILCIM YAPTI

Yanan trafo mahallede paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri yanan trafoyu söndürdü. Aşırı sıcaklardan dolayı elektik telleri de sürekli şerare (kıvılcım) yaptı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Adana Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.