28 Nisan 2024, Pazar

Sevgilisiyle görüşmesine izin vermeyen babasını sırtından bıçakladı!

Sevgilisiyle görüşmesine izin vermeyen babasını sırtından bıçakladı!

Denizli’de 16 yaşındaki kız erkek arkadaşıyla görüşmesini istemediği için kendisini dövdüğünü iddia ettiği babasını hastane bahçesinde sırtından bıçakladı. Yaralanan adamın durumun iyi olduğu öğrenilirken, genç kız ise polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Merkezefendi ilçesine bağlı Saraylar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, A.H.A. (45), kızı K.A.’yı (16) bir kafeteryada görüşmesini istemediği öne sürülen erkek arkadaşı ile otururken gördü. Ardından baba kız arasında tartışma çıktı, tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü.

K.A., kavgada babasının kendisini dövdüğü gerekçesiyle darp raporu alıp, şikayetçi olmak üzere Denizli Devlet Hastanesi'ne gitti. Baba A.H.A., kızına engel olmak için hastaneye gidip, şikayetçi olmamasını istedi. İkili arasında hastane bahçesindeki kantinin önünde çıkan arbedede K.A., babası Baba A.H.A.’yı sırtından bıçakla yaraladı.


Hastane bahçesinde birbirine giren baba-kızı çevredekiler ayırdı. Olayda yaralanan A.H.A., tedavi edilmek üzere acil servise götürüldü. A..A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

K.A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Denizli 16 yaşındaki kız Sevgilisiyle görüşmesine izin vermeyen babasını babasını sırtından bıçakladı!

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.