27 Nisan 2024, Cumartesi

Sevgilisinin evinin balkonuna atlamak isterken düşüp öldü

Sevgilisinin evinin balkonuna atlamak isterken düşüp öldü

5 katlı binanın çatısından sevgilisinin evinin balkonuna atlamak isterken düşüp öldü

Antalya'nın Finike ilçesinde, Alaattin Ergüç isimli şahıs sabah saatlerinde sevgilisinin evine gitti. Sevgilisinin kapıyı açmamasına üzerine 5 katlı binanın çatısından en üst kattaki dairenin balkonuna atlamaya çalışan Ergüç, beton zemine düşerek hayatını kaybetti.

 

Antalya'da Alaattin Ergüç, sabah erken saatlerde sitenin en üst katında oturan sevgilisi Y.A.'yı görmeye geldi. İddiaya göre Y.A. kapıyı açmayınca Ergüç binanın çatısından evin balkonuna atlamaya çalıştı. Bu sırada dengesini kaybeden Ergüç, beton zeminine düştü.

HAYATINI KAYBETTİ

Sitede oturanların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekibinin müdahalesine rağmen Alattin Ergüç kurtarılamadı. Alaattin Ergüç'ün cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı. Y.A ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Finike 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.