28 Nisan 2024, Pazar

Servis aracı şarampole yuvarlandı:

Servis aracı şarampole yuvarlandı:

İstanbul Havalimanı'nda çalışan personelleri taşıyan servis aracı şarampole yuvarlandı: 27 yaralı

 

Eyüpsultan'da İstanbul Havalimanı'nda çalışan personelleri taşıyan servis aracı, 6 metre yükseklikte şarampole yuvarlandı. Olayda 27 kişi yaralandı.

 

Eyüpsultan'da İstanbul Havalimanı'nda çalışan personelleri taşıyan servis aracının devrilmesi sonucu 27 kişi yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

 

 

ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Kaza, 19.00 sıralarında Ağaçlı Mahallesi, Ağaçlı Köy Yolu'nda meydana geldi. İstanbul Havalimanı'nda çalışan personeli taşıyan 34 GEL 771 plakalı otobüs, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 6 metre yükseklikte şarampole yuvarlandı.

 

27 YARALI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 27 kişi yaralanırken, ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye gönderildi.

 

 

"40 YOLCUDAN 27 YARALIMIZ VAR"

Olay yerine gelen Eyüpsultan İlçe Kaymakamı İhsan Kara, "Ağaçlı Mahallesi bölgesinde Havaalanı inşaatında çalışan işçiler kaza geçirdi. 40 yolcudan 27 yaralımız var. Bu yaralıların içinde ağır yaralı ya da hayati tehlikesi olan şükürler olsun ki bulunmamaktadır. Büyük geçmiş olsun ben acil şifalar diliyorum. Gerekli çalışmalar yapılıyor. Yaralılarımız hastanelere sevk edildi. Tedavileri yapılıyor. Geçmiş olsun" diye konuştu.

 

"OTOBÜSÜN FRENİ PATLAMIŞ"

İş insanı Abdurrahim Albayrak ise "hepimize geçmiş olsun. Allaha şükür can kaybımız yok. Ben hep şunu söylerim çalışanlarımıza bir şey olmasın malım gitsin. Buraya nasıl geldim bilmiyorum. Ayaklarım tutmuyor yani o kadar bir panikle geldim. Otobüsün freni patlamış. Yukarı da çok rampaymış. Yaralılarımız hastanede. Doktor arkadaşlarla da telefonla görüşüyorum. Allah'ın izniyle dua ediyoruz. Ufak tefek yara alan yaralılarımız vardı. İnşallah can kaybı olmadan atlatırız. Bu arkadaşlarımız inşaat işçisi. İnşaattan alıp koğuşa gidiyordu araba. Birden freni boşalmış " dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İstanbul Havalimanı 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.