27 Nisan 2024, Cumartesi

Sen kimsin lan, çak bakayım bana

Sen kimsin lan, çak bakayım bana

İETT otobüsünde tartışan kadını kimse susturamadı: Sen kimsin lan, çak bakayım bana

 

Arnavutköy'de İETT otobüsünde bir kadın ile diğer yolcular arasında henüz nedeni belli olmayan bir tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken görüntülerde kadının yolculara hakaretler savurduğu görüldü. Görüntülerde kadının "Sen kimsin lan? Dönmüyorum önüme. Çak bakayım bana." dediği duyuluyor.

 

Arnavutköy - Deliklikaya seferini yapan İETT otobüsüne binen bir kadın ile diğer yolcular arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın sebebi belli olmazken taraflar arasında yaşanan ağız dalaşı cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

 

KİMSE SUSTURAMADI

Görüntülerde kadının diğer yolculara "salaklar" diye hakaret ettiği ve yolcuları "Siz hangi durakta inecekseniz ben de orada ineceğim" diyerek tehdit ettiği görüldü. Görüntülerde diğer yolcular kadına açıklama yapmaya çalışırken kadının sesini daha yükselterek, "Sen kimsin lan? Dönmüyorum önüme. Çak bakayım bana." dediği duyuluyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İETT 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.