27 Nisan 2024, Cumartesi

Şehidin kanı yerde kalmadı, 4 terörist etkisiz hale getirildi!

Şehidin kanı yerde kalmadı, 4 terörist etkisiz hale getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Yıldırım operasyonu esnasında bir mağaraya gizlenen 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklama, “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde icra edilen Pençe-Yıldırım operasyonu ile PKK'lı teröristleri etkisiz hâle getirmeye devam ediyor. Komandolarımızın arama-tarama faaliyeti sırasında tespit edilen ve bir mağaraya gizlendikleri belirlenen 3 PKK'lı terörist, Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi” ifadelerine yer verdi.

 

Metina ve Avaşin Basyan bölgelerinde devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist sayısı 37'ye yükseldi.

 

Bölgede operasyonlar devam ederken öğle saatlerinde de 1 terörist etkisiz hale getiirilmişti.

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Şehidin kanı yerde kalmadı 4 terörist etkisiz hale getirildi!

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.