24 Nisan 2024, Çarşamba

Satış rekoru kıracak!

Satış rekoru kıracak!

Bayern Münih'in sezon sonunda yolları ayırmaya karar verdiği 31 yaşındaki dünya yıldızı Sadio Mane için Fenerbahçe devreye girdi. Sarı-Lacivetliler'in hem kulüple hem de oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği ifade edildi.

Sezon sonu Bayern Münih'ten ayrılacağı iddia edilen Sadio Mane hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Akşam'ın haberine göre; Sadio Mane için Fenerbahçe harekete geçti.

NABIZ YOKLAMASI

İhtişamlı Liverpool kariyeri sonrası Almanya'nın yolunu tutan tecrübeli oyuncu, takım içerisinde birçok sorun yaşadı ve formasını kaybetti. Bir süre kadro dışı kaldıktan sonra affedilen yıldız oyuncu sezon sonu takımdan ayrılmayı planlarken Fenerbahçe'nin Sadio Mane'nin durumunu hem kulübüne hem menajerine sorduğu öğrenildi.

BAYERN ELDEN ÇIKARACAK

Sadio Mane için sezon başında Liverpool'a 32 milyon euro ödeyen Bayern, 20 milyon euro seviyelerinde bir bedele futbolcuyu bırakabilir. Sarı-Lacivertliler çetin bir pazarlıkla Mane'yi kadrosuna katmak istiyor.

 

36 MAÇTA 12 GOL

Senegalli yıldız oyuncu Sadio Mane, Bayern Münih forması ile 36 resmi maça çıktı ve 12 gol 5 asistlik performans sergiledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bayern Münih Fenerbahçe sadio mane Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.