27 Nisan 2024, Cumartesi

Samsun'da anaokulunun duvarında çatlaklar oluştu

Samsun'da anaokulunun duvarında çatlaklar oluştu

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım Anaokulunun mutfak kısmında çökme ve duvarlarında çatlaklar oluştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demircan, 140 öğrencisi bulunan okulun mutfak kısmında gece çökme olduğunu, okulun bazı bölgelerinde de çatlaklar oluştuğunu, velililerin bilgilendirildiğini, gelen öğrencilerin de geri gönderildiğini söyledi. Okulun bugün tatil edildiğini, öğrencilerin yarın başka bir okulda eğitime devam edeceğini açıklayan Demircan, gerekli önlemin alındığını, herhangi bir olumsuzluğun olmadığını dile getirdi.
Binanın 2012'de yapıldığı öğrenildi.

6 yıllık anaokulu çökme tehlikesiyle karşı karşıya

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bulunan ve 2012 yılında yapıldığı öğrenilen Zübeyde Hanım Anaokulunun zemininde meydana gelen çökme sonucu duvarlarda büyük çatlaklar oluştu. Okul çökme ihtimaline karşı tatil edilirken, öğrenciler başka bir okulda eğitime devam edecek.

Esentepe Mahallesi'nde bulunan Zübeyde Hanım Anaokulunun mutfak kısmının kazan dairesinde zeminde gece çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle okulun duvarlarında büyük çatlaklar oluştu. 140 öğrencisi bulunan okul çökme ihtimaline karşı tatil edildi. Veliler okulun durumu hakkında bilgilendirilirken, gelen öğrenciler de geri gönderildi.

Öte yandan öğrencilerin yarından itibaren Mirza Çalışkan Anaokulunda eğitime devam edeceği açıklandı. Okulda gerekli önlemler alınırken, eşyalar da tahliye edilmeye başlandı. Yetkililerden alınan bilgiye göre binanın 2012'de yapıldığı öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

samsun ana okulu duvar çatlak

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.