28 Nisan 2024, Pazar

Sakarya'da korkutan patlama! Çok sayıda ekip bölgede...

Sakarya'da korkutan patlama! Çok sayıda ekip bölgede...

Sakarya'nın Arifiye ilçesi Çaybaşı Değirmendere mevkiinde doğal gaz hattında meydana geldiği düşünülen yangın üzerine itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Olayın doğal gaz Bozüyük-Adapazarı ana dağıtım hattında heyelana bağlı olduğunu tahmin ediyoruz. Daha önce de orada heyelan riski varmış, çalışma başlatılmış. Çok yakınında yerleşim yok. Şu anda can kaybı, yaralanma yok. Hem doğal gaz ekipleri hem de itfaiye ekipleri gerekli güvenlik önlemlerini aldı." dedi.

Sakarya'nın Erenler ilçesinin dağlık bölgesinde yangın çıktı, bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.  
Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın, Erenler ilçesi Değirmendere Mahallesi'nde meydana geldiğini söyledi. 
BAĞ EVİNİ SARAN YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ
Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, AFAD, jandarma ve BOTAŞ'a bağlı ekipler dağ yollarında güçlükle ilerleyerek, olay yerine ulaşırken, BOTAŞ'a ait doğal gaz boru hattında çıkan yangın ise doğal gazın kesilmesiyle bir süre sonra söndü. Heyelana bağlı olarak doğal gaz boru hattının hasar görmesi sonucu çıktığı tahmin edilen yangının, doğal gaz hattının yakınındaki bağ evine sıçradığı görüldü. İtfaiye ekipleri, bağ evini saran yangını söndürdü. Yangının, fındık ağaçlarına da zarar verdiği görüldü. Ekiplerin bölgede incelemeleri devam ediyor

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sakarya patlama Çok sayıda ekip bölgede

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.