28 Nisan 2024, Pazar

Sahneden inmek üzere olan ünlü sanatçıdan özel istek!

Sahneden inmek üzere olan ünlü sanatçıdan özel istek!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri Töreni'nde bir konuşma yaptı.

Erdoğan,  "Cumhurbaşkanlığımız bünyesinde kurduğumuz Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu,  bu alandaki politikaların inşasına katkı verecek, yapılan çalışmaları da takip  edecek." dedi. 

DİKKAT ÇEKEN ANLAR

Erdoğan ödül töreni öncesi sahne alan ünlü bestekâr Amir Ateş'in seslendirdiği şarkının ardından sahneden indiği sırada devreye girerek bir eser daha okumasını istemesi de dikkat çekti.Erdoğan: Milletler için bazen diplomasi, askeri güç, ekonomik güçle  kazanılamayacak başarılar, bir müzik, edebiyat, sinema eseriyle  kazanılmaktadır.Erdoğan: Kültür sanat meselesini en az terörle mücadele, dış  politika, temel hizmet alanları kadar önemli bir beka meselesi olarak  görüyorum.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Erdoğan ödül töreni ünlü bestekâr Amir Ateş ünlü sanatçı özel istek

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.