28 Nisan 2024, Pazar

Sağanak sonrası sel!

Sağanak sonrası sel!

Doğubayazıt'ta sağanak sonrası sel! Evler ve tarım arazileri su altında kaldı

 

 

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Birçok köyde derelerin taşması nedeniyle sel meydana geldi; evler ve tarım alanları sular altında kaldı.

 

Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarıyla mücadele ederken, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde sağanak sonrası sel meydana geldi. Selde birçok ev, ahır ve tarım arazisi suyla doldu.

 

DERELER TAŞTI

Doğubayazıt ilçesinde etkili olan yağış sonrası meydana gelen sel Karakent, Cetenli ve Başkent köylerinde su baskınlarına neden oldu. Köylerdeki derelerin taşmasıyla çok sayıda ev ve ahırın yanı sıra tarım arazileri de su altında kaldı. Sel yaşanan köylerde DSİ ekipleri, çalışma başlattı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Doğubeyazıt Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.