27 Nisan 2024, Cumartesi

 Reuters: Türk polisi, Suudi gazetecinin konsoloslukta öldürüldüğüne inanıyor

 Reuters: Türk polisi, Suudi gazetecinin konsoloslukta öldürüldüğüne inanıyor

Reuters'in haberine göre, Türk polisi Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsoloslukta öldürüldüğüne inanıyor.

Reuters'in ismini vermediği iki Türk yetkiliye dayandırdığı haberine göre, Türk polisi kayıp Suudi gazeteci cemal Kaşıkçı'nın elçilikte öldürüldüğüne inanıyor. Polis cinayetin önceden planlamış olduğunu ve cesedin daha sonra elçilik binasından çıkartıldığını düşünüyor.

Anadolu Ajansı'nın akşam saatlerinde geçtiği ve emniyet yetkililerine dayandırdığı haberde de, gazeteci Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de evlilik işlemleri için gittiği Suudi Arabistan Başkonsolosluğundan bir daha çıkmadığı, Başkonsolosluk binasında aynı saatlerde, 2 uçakla İstanbul'a gelen ve bir kısmı Suudi yetkili olan 15 Suudi vatandaşının da bulunduğu, bu kişilerin daha sonra geldikleri ülkelere döndüklerinin belirlendiğine yer verilmişti.

 

 

Yaşlı adam böyle ölümden döndü Yaşlı adam böyle ölümden döndü

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Reuters Türk polisi Cemal Kaşıkçı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.