27 Nisan 2024, Cumartesi

Resmi imzanın eli kulağında! Fenerbahçe, yeni Arda Güler'ini buldu

Resmi imzanın eli kulağında! Fenerbahçe, yeni Arda Güler'ini buldu

Fenerbahçe, bir yandan Arda Güler'i takımda kalması için ikna etmeye çalışırken diğer yandan da geleceğin yıldızlarını kulübe kazandırmaya devam ediyor.

Sarı-lacivertliler, yetenekleriyle Arda Güler'e benzetilen 15 yaşındaki Efe Konuşkan için Bucaspor'la anlaşma aşamasına geldi. Resmi imzaların yakın zamanda atılması bekleniyor.

 

Fenerbahçe, Arda Güler'e benzetilen 15 yaşındaki Efe Konuşkan'ı kadrosuna katmak için Bucaspor ile anlaşma aşamasına geldi. Transferin kısa süre içerisinde resmiyete dökülmesi bekleniyor.

 

YENİ ARDA GÜLER BULUNDU

Genç yetenek Arda Güler'in taliplerinin giderek artması ve sarı-lacivertli takımdan ayrılacağı iddia edilmesi üzerine harekete geçen yönetim Arda Güler'e benzetilen 15 yaşındaki Efe Konuşkan'ı kadrosuna katmaya çok yakın.

 

BUCASPOR, AÇIKLAMA YAPTI

İzmir ekibinin futbol akademi direktörü Engin Dursun, yaptığı açıklamada, "Efe Konuşkan'ın ailesi ile görüşmeler yapıldı ve anlaşıldı. Şimdi de Fenerbahçe ile kulübümüz arasında görüşmeler gerçekleşiyor. Anlaşmaya çok yakınız" sözlerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Arda Güler Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.