26 Nisan 2024, Cuma

Rekabet yeniden canlanacak!

Rekabet yeniden canlanacak!

Rekabet yeniden canlanacak! Ronaldo'dan sonra Messi de dudak uçuklatan bir rakamla Suudi Arabistan'da

 

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, PSG'nin yıldızı Messi'ye 400 milyon euroluk tarihi bir teklifte bulunmuştu. Ronaldo ile yeniden rakip olacak Arjantinli yıldızın Arabistan ekibiyle her konuda anlaşma sağladığı iddia edildi. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde gelmesi bekleniyor.

 

Fransız devi PSG ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Lionel Messi ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Efsanesi olduğu Barcelona'ya dönmesi beklenen Arjantinli'nin Ronaldo ile yeniden karşı karşıya gelmeye hazırlandığı duyuruldu. Fransız haber ajansı AFP'de yer alan habere göre, Messi, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal ile her konuda anlaşma sağladı.

 

400 MİLYON EURO KAZANACAK

Kısa bir süre önce Al Hilal'in Messi'ye yıllık 400 milyon euro teklif ettiği duyuruldu. Cristiano Ronaldo'nun yıllık 200 milyon euroluk kazancından iki kat daha fazla bir teklifle karşı karşıya kalan Messi'nin, Al Hilal'e 'EVET' dediği vurgulandı.

 

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Oyuncu ile kulüp arasındaki görüşmelerde artık sona gelindiği ve her konuda anlaşma sağlandığı kaydedildi. Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in kısa süre içinde resmi açıklamayı yapmasının beklendiği de aktarıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Suudi Arabistan Lionel Messi Al Hilal Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.