28 Nisan 2024, Pazar

RAMS Başakşehir'de Çağdaş Atan dönemi başladı

RAMS Başakşehir'de Çağdaş Atan dönemi başladı

Süper Lig ekibi RAMS Başakşehir, teknik direktörlük görevine Çağdaş Atan'ın getirildiğini duyurdu. Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran kulüp, Kayserispor ile yollarını ayıran Çağdaş Atan ile anlaştı.

Geçtiğimiz günlerde Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran Süper Lig ekibi RAMS Başakşehir'in yeni tekni diretörü Çağdaş Atan oldu.

 

ÇAĞDAŞ ATAN DÖNEMİ BAŞLADI

Kulüpten yapılan açıklamada, Kayserispor ile yollarını ayıran Çağdaş Atan ile anlaşmaya varıldığı açıklandı.RAMS Başakşehir'de Çağdaş Atan dönemi başladıİşte Başakşehir'den yapılan açıklama;

"Kulübümüz, teknik direktör Çağdaş Atan ile prensipte anlaşmaya varmıştır. 11 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'de, stadımızda bulunan basın toplantı odasında Başkanımız Göksel Gümüşdağ'ın katılımıyla imza töreni düzenlenecektir."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Çağdaş Atan Başakşehir Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.