27 Nisan 2024, Cumartesi

Polisin kahramanlığı ,zanlıları yakalattı

Polisin kahramanlığı ,zanlıları yakalattı

Ankara Sincan'da iki grup arasındaki silahlı kavgaya müdahale eden polis, şüphelilerin bulunduğu otomobili durdurdu. Aniden hareket eden araca açık olan kapıdan son anda giren polisle zanlılar arasında boğuşma yaşandı. Hareket halindeki otomobilden atlayarak kaçmaya çalışan şüpheli, polis tarafından bacağından vurularak yakalandı.

  Ankara'nın Sincan ilçesinde dün gece aksiyon filmlerini aratmayan bir  olay yaşandı. Polis, ihbar üzerine 06 BCD 853  ve 06 EH 971 plakalı otomobillerle Pınarbaşı Mahallesi'ne gelen iki grup arasında  çıkan silahlı kavgaya müdahale etti.
Polis ekiplerini gören şüpheliler, araçlarına binerek kaçmaya başladı.
Ekipler, ilk olarak 06 EH 971 plakalı otomobili durdurarak içinde  bulunan biri kadın iki kişiyi gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada bir pompalı  tüfek ele geçirildi.
Şüphelileri karakola götürmek için yola çıkan ekipler, kavgaya  karışanların bulunduğu diğer otomobilin, Pınarbaşı Mahallesi 93. Cadde üzerinde  seyir halinde olduğunu belirledi.
"KAÇAN ARACIN İÇERİSİNE ATLADI" 
Önünü keserek diğer aracı durduran ekipte bulunan polis memuru Harun  Şimşek, şüphelileri araçtan indirmek için otomobilin kapısını açtı. Aracın sürücü  koltuğundaki zanlı Kalender M, aniden gaza basarak kaçmaya başladı. Bu sırada  polis memuru, otomobilin açık kapısından içeri atladı.
Polis memuru Harun Şimşek, yaklaşık 300 metre boyunca otomobilde  bulunan silahlı zanlılarla boğuştu.
"PEŞİNİ BIRAKMADI" 
Şüpheli Kalender M, hareket halindeki araçtan atlayarak kaçmaya  başladı. Harun Şimşek de aracı durdurarak zanlının peşine düştü.
Kalender M, bir süre devam eden kovalamacanın ardından polise ateş  etmeye başladı. Bunun üzerine silahını kullanan polis, şüpheliyi bacağından  vurarak etkisiz hale getirdi. Silahıyla birlikte yakalanan zanlı, Ankara Numune  Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
 Araçta bulunan diğer zanlı Murat G. ise otomobili boş bir arazide  bırakıp kaçmaya çalıştı. Murat G, bir süre sonra yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete  götürüldü.
Olay yerinde bir tabanca ve 5 boş kovan bulan güvenlik güçleri,  zanlının boş araziye bıraktığı araçta 17 fişek ele geçirdi.
Şüphelilerin, birçok suçtan sabıka kaydının olduğu öğrenildi.
Olayın ardından zanlıların yakalanmasını sağlayan polis memuru Şimşek,  polis telsizinden amirleri tarafından tebrik edildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ankara Sincan iki grup silahlı kavga Polisin kahramanlığı zanlıları yakalattı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.