27 Nisan 2024, Cumartesi

Pirlo'dan dillere destan siftah!

Pirlo'dan dillere destan siftah!

Süper Lig'in 4. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada Ankaragücü'nü 4-1 yendi. Bu sonuçla İstanbul ekibinin dünyaca ünlü teknik direktörü Pirlo, ligde ilk galibiyetini aldı.

Fatih Karagümrük ile Mke Ankaragücü, Süper Lig'in 4. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 4-1 yendi.

KARAGÜMRÜK İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Fatih Karagümrük'e galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Salih Dursun, 9 ila 48. dakikada Borini ve 83. dakikada penaltıdan Diagne kaydetti. MKE Ankaragücü'nün tek golünü ise 53. dakikada Baniya (kendi kalesine) attı. Mücadeleyi 4-1 kazanan Fatih Karagümrük ligde ilk 3 puanını alırken, İstanbul ekibinin teknik direktörü Pirlo da Süper Lig'de siftah yaptı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fatih Karagümrük MKE Ankaragücü Andrea Pirlo Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.