28 Nisan 2024, Pazar

 Park kavgası kanlı bitti! Ölü ve yaralılar var..

 Park kavgası kanlı bitti! Ölü ve yaralılar var..

Günün son dakika acı haberi Gaziantep’ten geldi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde park kavgası yüzünden çıkan silahlı kavga kanlı bitti. Ölü ve yaralıların mevcut olduğu kavgada iki komşunun park yüzünden kavga etmesi şok etkisi yarattı. Olayla ilgili incelemeler sürüyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar..

Gaziantep'ten son dakika haberi geldi. Şahinbey ilçesinde iki komşu arasında araç parkı yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve sonu kanlı bitti. İlk belirlemelere göre 3 kişi ölürken, 5 kişi de yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken olay yerine gelen polis ekibi geniş güvenlik tedbirleri aldı. Olay ile ilgili incelemeler sürüyor.

GAZİANTEP'TE SİLAHLI KAVGA

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde park kavgası yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Park kavgası kanlı bitti! Ölü ve yaralılar var..

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.