27 Nisan 2024, Cumartesi

Para dolu cüzdanı sahibine ulaştırdı, başkan

Para dolu cüzdanı sahibine ulaştırdı, başkan

Belediye Görevlisi içi Para dolu cüzdanı sahibine ulaştırdı, başkan; Örnek davranışlarından dolayı birer maaş ödülle ödüllendirdi.

 

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu Belediyesinde temizlik görevlisi Zekeriya Gözel ve Levent Karadeniz buldukları bayan cüzdanını sahibi Döndü Akçaya’ya teslim ettiler.

Türkoğlu Belediyesi temizlik işlerinde görevli Zekeriya Gözel ve Levent Karadeniz görevleri esnasında Ceceli mahallesinde bir adet bayan cüzdanı buldular. Buldukları cüzdanla birlikte mahalle muhtarına giden iki görevli, muhtar Mehmet Yılmaz ile birlikte Kahramanmaraş merkezde ikamet eden cüzdanın sahibi Döndü Akçakaya’ya içinde yaklaşık 3 bin tl para olan cüzdanı teslim ettiler.

Cüzdan sahibi Döndü Akçakaya, çok sevindiğini ifade ederek; Ceceli mahallesine mevlide gitmiştim, orada düştüğünden haberim olmadı. 3 gündür cüzdanımı arıyorum. Türkoğlu Belediyesine ve muhtara çok teşekkür ediyorum. Her şey yerinde. Param filan her şey olduğu gibi gelmiş. İçinde param vardı, anahtarım, kartlarım, kimliklerim filan vardı her şey yerinde çok teşekkür ediyorum diyerek konuştu.

Belediye Başkanı Osman Okumuş ise, Bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ederek, görevli Zekeriya Gözel ve Levent Karadeniz’e teşekkür belgesi takdim etti. Ayrıca birer maaş ödülle de ödüllendirdi.

Zekeriya Gözel ise; Çalışma esnasında görevimizi yaparken bir cüzdan bulduk. Cüzdanın içine baktık bir miktar para kimlikler vs... sağa sola baktık kimse yoktu. Bizde Ceceli mahalle muhtarımızı bulduk. Muhtarla birlikte sahibini aramaya başladık. Sahibini bulduk, teslim ettik. Teşekkür etti. Başkanımda bizlere teşekkür ederek bizleri ödüllendirdi. Başkanımıza da biz teşekkür ederiz. Diyerek konuştu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Türkoğlu Belediyesi Türkoğlu Osman Okumuş KAHRAMANMARAŞ HABERLER YEREL

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.