29 Mart 2024, Cuma

Özdağ-Kılıçdaroğlu açıklaması öncesi hareketli dakikalar!

Özdağ-Kılıçdaroğlu açıklaması öncesi hareketli dakikalar!

Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ'ın basın açıklamasını takip etmek isteyen K24 muhabiri, Zafer Partili bir görevli tarafından bölücü yayın yaptığı gerekçesiyle engellendi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerinde Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. Kılıçdaroğlu ile kameralar karşısına geçen Özdağ, "Kemal Bey ile görüştük, sığınmacıların geri dönmesi gerektiğini söyledi. Kendisiyle fikir birliğine vardık. Zafer Partisi olarak Sayın Kılıçdaroğlu'nu ikinci turda destekleme kararı verdik." dedi.

 

KÜRSÜYE BİLE YAKLAŞTIRMADILAR

Toplantı öncesinde ise hareketli dakikalar yaşandı. Gazeteciler Özdağ ve Kılıçdaroğlu'nu beklerken, Zafer Partili görevliler K24 muhabirinin kürsüye mikrofon koymasını engelledi. Olanlara anlam veremeyen muhabir, "Biz işimizi yapıyoruz tamam mı?" diye seslenerek kameramanıyla birlikte alandan ayrıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kemal Kılıçdaroğlu Zafer Partisi Ümit Özdağ Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.