27 Nisan 2024, Cumartesi

Otomobilin çarptığı kişiye yoldan geçen 2 kadın ellerinden tutup destek oldu

Otomobilin çarptığı kişiye yoldan geçen 2 kadın ellerinden tutup destek oldu

Eskişehir’de yolun karşısına geçmeye çalışan İbrahim Alçıya (86), otomobil çarptı. Kazayı gören 2 kadın, sağlık ekipleri gelene kadar yere yığılan Alçı'ya ellerinden tutarak destek oldu.

Kaza, öğlen saatlerinde Tepebaşı ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde Sakarya- 1 Caddesi'nde meydana geldi. Sadık Doğan yönetimindeki otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan  İbrahim Alçıya çarptı. Kazanın şiddetiyle Alçı, otomobilin ön camına çarparak yere yığıldı. 
Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bu sırada yoldan geçen 2 kadın, Alçı'nın yerde yattığını görünce olay yerine geldi. İbrahim Alçı'nın ellerinden tutan 2 kadın, sağlık ekipleri gelene kadar konuşturup, destek oldu. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Alçı ardından Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Alçının birden önüne çıktığını iddia eden Sadık Doğan ise ifadesi için Polis Merkezine götürüldü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Eskişehir İbrahim Alçıya (86) otomobil çarptı Kazayı gören 2 kadın elinden tutarak destek oldu

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.